Ηχητική Περιήγηση
MedicalPoint – Αναλώσιμα Ιατρικά Προϊόντα

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Η Medicalpoint, με έδρα την Αθήνα, είναι ειδικευμένη στον σχεδιασμό και την παραγωγή ιατρικών προϊόντων μιας χρήσης, καθώς και προϊόντων ατομικής υγιεινής. Δραστηριοποιείται στον ιατρικό χώρο, έχοντας εξειδικευμένο προσωπικό για την παραγωγή προϊόντων αρίστης ποιότητας.

Παράλληλα με την δυναμική παρουσία της στον χώρο της παραγωγής, δραστηριοποιείται και στον τομέα της εισαγωγής και εμπορίας προϊόντων οίκων του εξωτερικού. Η Medicalpoint, διαθέτει στελέχη που απασχολούνται στον ιατρικό χώρο από το 1984 και έχει αποκτήσει σταθερές σχέσεις συνεργασίας με τα Δημόσια Νοσοκομεία, Στρατιωτικά Νοσοκομεία, Ιδιωτικές Κλινικές, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, Φαρμακαποθήκες, Φαρμακεία αλλά και με ιδιώτες για την κατ' οίκον νοσηλεία.

Τα προϊόντα της εταιρίας μας περιλαμβάνουν Αναλώσιμο Υγειονομικό Υλικό, όπως σκωραμίδες, στρωματοθήκες μιας χρήσης, σωλήνες σιλικόνης και γλωσσοπίεστρα, Αναλώσιμο Υλικό Εργαστηρίων, όπως σακουλάκια μεταφοράς βιολογικού υλικού, πλαστικές λαβίδες τεχνητού νεφρού και κασέτες εγκλίσεως ιστών, Προϊόντα Φαρμακείου, όπως εξεταστικά γάντια, εμποτισμένα γάντια, μαλακά αφρώδη κολλάρα και βαζάκια αλοιφών και τέλος, Προϊόντα Ατομικής Υγιεινής, όπως γάντια πλυσίματος ασθενών, σκουφάκια για το λούσιμο ασθενών μιας χρήσης, χειροπετσέτες και προστήθια.

Τα άριστης ποιότητας προϊόντα της εταιρίας, υποστηρίζονται από όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά έγκρισης διασφάλισης και διαχειρισης ποιότητας αλλά και από Υπουργικές αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας & Πρόνοιας περί Ιατροτεχνολoγικών Προϊόντων. Ήδη εντός του τρέχοντος έτους δρομολογούνται προς παραγωγή μια σειρά νέων προϊόντων με γνώμονα το χαμηλό κόστος και την χρησιμοποίηση πρωτοποριακών και οικολογικών υλών.